Het gebouw heeft vanaf begin vorige eeuw tot 1993 als visafslag gediend.
Het restaurant is gevestigd in het mooie havengebied van Enkhuizen
Het gebouw heeft vanaf begin vorige eeuw tot 1993 als visafslag gediend. Vis werd voor de deur binnengehaald en vervolgens geveild tussen de dorpelingen. In ons interieur zijn nog enige authentieke elementen van deze tijd terugvinden.
Sinds 2016 is dit nu een visrestaurant met aan het fornuis chef Lajos. Hij is gespecialiseerd in zee-en zoetwatervis zowel inheems als uitheems.
Maar ook voor de niet visliefhebbers onder ons hebben wij verschillende keuzemogelijkheden: van een mooie tournedos tot mals gebakken mediterrane kippendijtjes.
Voor vegetariërs en veganisten gaat chef Lajos dagelijks door zijn dagverse groentemand om heerlijk gerechten samen te stellen.
Het restaurant is gevestigd in het mooie havengebied van Enkhuizen en heeft een terras met prachtig uitzicht over het IJsselmeer met binnenkomende viskotters en zeiljachten.
In ons sfeervol restaurant zijn wij als oude Visafslag toegankelijk voor klein en groot van jong tot oud.
Food, Love, and Peace.
Enorm lekkere visgerechten! Het broodje paling smaakte waanzinnig goed! De aankleding van de zaak is fantastisch. Binnen, buiten, maar ook op de wc wordt je verrast door allemaal leuke dingetjes. He kijkt je ogen uit. Het terras kijkt recht uit op de haven. Ook dat is leuk om naar te kijken terwijl je heerlij aan het eten bent. Aanrader!
Heerlijke vis gegeten, lekkere wijn, aan de haven op het terras. Eigenaar is een hele leuke man en de bediening is vriendelijk. Zeker een aanrader!
We hebben met zijn tweetjes gezellig en lekker gegeten. De gastheer stond zelf in de keuken. Hier voel je je echt thuis.