Ontdek meer

De Enkhuizer visafslag

Historische setting

Het gebouw heeft vanaf begin vorige eeuw tot 1993 als visafslag gediend.

Voor de niet visliefhebbers, vegetariërs en veganisten
Being a Winner of the Madrid Fusión Upcoming Chef Award
havengebied

Het restaurant is gevestigd in het mooie havengebied van Enkhuizen

Over de visafslag

Historische setting

Het gebouw heeft vanaf begin vorige eeuw tot 1993 als visafslag gediend. Vis werd voor de deur binnengehaald en vervolgens geveild tussen de dorpelingen. In ons interieur zijn nog enige authentieke elementen van deze tijd terugvinden.

Sinds 2016 is dit nu een visrestaurant met aan het fornuis chef Lajos. Hij is gespecialiseerd in zee-en zoetwatervis zowel inheems als uitheems.

Voor de niet visliefhebbers, vegetariërs en veganisten

Maar ook voor de niet visliefhebbers onder ons hebben wij verschillende keuzemogelijkheden: van een mooie tournedos tot mals gebakken mediterrane kippendijtjes.

Voor vegetariërs en veganisten gaat chef Lajos dagelijks door zijn dagverse groentemand om heerlijk gerechten samen te stellen.

Het havengebied

Het restaurant is gevestigd in het mooie havengebied van Enkhuizen en heeft een terras met prachtig uitzicht over het IJsselmeer met binnenkomende viskotters en zeiljachten.

In ons sfeervol restaurant zijn wij als oude Visafslag toegankelijk voor klein en groot van jong tot oud.

Food, Love, and Peace.

Reviews

Wat zeggen jullie over de visafslag?

Enorm lekkere visgerechten! Het broodje paling smaakte waanzinnig goed! De aankleding van de zaak is fantastisch. Binnen, buiten, maar ook op de wc wordt je verrast door allemaal leuke dingetjes. He kijkt je ogen uit. Het terras kijkt recht uit op de haven. Ook dat is leuk om naar te kijken terwijl je heerlij aan het eten bent. Aanrader!

Marlous De Haan

Heerlijke vis gegeten, lekkere wijn, aan de haven op het terras. Eigenaar is een hele leuke man en de bediening is vriendelijk. Zeker een aanrader!

Arjan Borrias

We hebben met zijn tweetjes gezellig en lekker gegeten. De gastheer stond zelf in de keuken. Hier voel je je echt thuis.

Jac Hendricks